Αγαπητοί χρήστες του Internet,
Είμαι ο ιδιοκτήτης/διαχειριστής/σχεδιαστής/αρχισυντάκτης του ιστολογίου (blog) www.beyourinfo.blogspot.com . Το blog αυτό δημιουργήθηκε πριν από ένα χρόνο και συνέχισε αδιάκοπα τη λειτουργία του για τους επόμενους 4 μήνες. Στη συνέχεια η πλήξη, ο ερασιτεχνισμός και η έλλειψη ενδιαφέροντος έριξε το blog σε αχρηστεία.
                Αυτό που ψάχνω τώρα είναι αρθρογράφοι, ερασιτέχνες κυρίως, για να στελεχώσουν το blog στην επανέναρξή του. Σας αρέσει η μουσική, το σινεμά, το θέατρο, η πολιτική, η διασκέδαση, ακόμη και τα κοσμικά; Θέλετε να εκφράσετε τις απόψεις σας ελεύθερα στο διαδίκτυο ούτως ώστε να τις διαβάζουν αρκετοί αναγνώστες καθημερινά. Αν ναι, τότε στείλτε στο beyourinfo@yahoo.gr τα ενδιαφέροντα σας και ένα άρθρο σχετικό με αυτά. Εάν οι ικανότητές σας στο γραπτό λόγο είναι οι στοιχειώδεις, τότε μπορείτε να θεωρήσετε τον εαυτό σας ως μέλος του ιστολογίου μας.
                Ο λόγος που με έκανε να επανιδρύσω το site μας είναι το σημερινό διαδικτυακό σκηνικό στη χώρα μας. Η  μαζική πληροφόρηση από blogs όπως το tro-ma-ktiko και πολλά άλλα σε –iko μας έχει κάνει παθητικούς δέκτες, κάτι που κανονικά πρέπει να καταδικάζεται από τους ίδιους τους χρήστες. Γι’ αυτό θέλουμε άρθρα με άποψη, γνώμη και όχι απλή παράθεση πληροφοριών. Αν τα έχετε όλα αυτά τότε δοκιμάστε τις ικανότητες σας στην online αρθρογραφία.
                                                              Με εκτίμηση,
                                                                                NemDam, διαχειριστής του ιστολογίου BeYourInfo