Ο αγώνας για τον οποίο αδημονούσαν οι οπαδοί των Cleveland Cavaliers, και που πιθανότατα θα προσπαθούσε να αποφύγει με κάθε τρόπο ο Lebron James( δυστυχώς για αυτόν,δεν μπορεί) εφτασε!!!
Αύριο τα ξημερώματα( σε ώρα Ελλάδας) οι Miami Heat των Dwane Wade,Lebron James και Chris Bosh θα φιλοξενηθούν απο τους
Cleveland Cavaliers, και οι προβλέψεις όλων είναι ότι θα διαξεχθεί ένας αγώνας όπου το κοινό θα βράζει. Όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα προς τον παίχτη που ανέδειξε τον Cleveland τα τελευταία χρόνια, χωρίς όμως να καταφέρει να του δώσει το πρωτάθλημα, τον Lebron James. Το καλοκαίρι διάλεξε τις παραλίες και τις ομορφιές του Miami, συν το ποιοτικότατο ρόστερ των Heat, φεύγοντας απο την ομάδα που τον ανέδειξε.
Oι ύβρεις πάμπολλες, το μίσος έρρεε προς την μεριά του απο τους φιλάθλους στο Cleveland, που κατέβασαν την τεράστια αφίσα του από ένα κεντρικό κτίριο της πόλης, με τον πρ
όεδρο της ομάδας να δηλώνει πώς δεν θα γίνει ποτέ πρωταθλητής και μεγάλος παίχτης!!! Από τότε πέρασαν 5 μήνες, και τώρα όλοι είναι έτοιμοι για την επιστροφή του The King. Έχουν τυπωθεί μπλουζάκια με το όνομα "Βασίλισσα James", έχουν φτιαχτεί πανό με το όνομα "Προδότης", και έχουν δωθεί ειδικές οδηγίες στο κοινό όταν σουτάρει βολές ο James, να φωνάζουν δηλαδή "No Ring-King", και "Akron Hates you" (το Άκρον είναι η γενέτειρα του στον Cleveland).
Ο Πρόεδρος των Cavaliers μεσοβδόμαδα είχε ζητήσει απο τον κόσμο να συμπεριφερθεί κόσμια, αλλά κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να είναι πιθανό. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο αγώνας αυτός θα παραμείνει χ
αραγμένος για πάντα στην μνήμη του Lebron James, καθώς και στην μνήμη του μπασκετικού κοινού. Πάντως, όσο αναφορά την απόφασή του να μετακομίσει απο το Cleveland στο Miami δεν νομίζω ότι είναι τόσο κατακριτέα. Εξάλλου, το Cleveland ποτέ δεν είχε την δυναμική για ένα πρωτάθλημα. Ίδωμεν πάντως τι θα συμβεί τα ξημερώματα!!

LEBRON,ΚΟΥΡΑΓΙΟ!!!!!