Κοτομπουκιές με ριζότο και γλυκόξινη σάλτσαΤι θα χρειαστείτε;
- 1 σακουλάκι ρύζι
- κατεψυγμένες κοτομπουκιές εν ελλάδι
- γλυκόξινη σάλτσα
- λάδι
- ένα σφουγγαράκι για να καθαρίσετε το λερωμένο τηγάνι
- καθαρή κουζίνα
- προστατευτική στολή από λάδι που εκρύγνηται
- μπύρα Mythos Red
- καλή παρέα
- ανοιχτό υπολογιστή στο BeYourInfo
- μουσικούλα
Λοιπόν, το πρώτο που χρειάζεστε είναι να πάτε στο σούπερ μάρκετ. Αφού τα πάρετε όλα βεβαιωθείτε ότι δεν ξεχάσατε το λάδι. Επαναλαμβάνω, μην ξεχάσετε το λάδι. Περπατήστε στο σπίτι σας με όοοοολα τα ψώνια, ανεβείτε πάνω και αντικρύστε τη βομβαρδισμένη κουζίνα. (Από τα μακαρόνια που μαγειρέψατε το προηγούμενο βράδυ). Πάρτε την απόφαση να την καθαρίσετε και ξεκινείστε το μαγείρεμα. Βάλτε το ρύζι σε μια κατσαρολίτσα με μπόλικο νερό και αλάτι και περιμένετε μέχρι να τραβήξει όλο το νερό. Παράλληλα, βάλτε το λάδι σε ένα τηγάνι μέχρι να αρχίσει να τσιρτσιρίζει. Όταν το λάδι είναι έτοιμο, πάρτε φόρα από την άλλη πλευρά της κουζίνας και πετάτε της κοτομπουκιές. Αν σας πέσει κάποια κάτω, φορέστε την προστατευτική στολή και μαζέψτε την γρήγορα. Αφού τις πετάξετε όλες, γυρίστε τες για 7 λεπτά μέσα στο τηγάνι. Τώρα το ρύζι και οι κοτομπουκιές είναι έτοιμες. Βάλτε τα σε ένα πιάτο, ρίξτε γλυκόξινη σάλτσα και voila. Έτοιμο. Απολαύστε με Mythos Red. Θα σας το έβγαζα φωτογραφία αλλά το φάγαμε, οπότε πάρτε αυτήν.
Δημοσίευση σχολίου